PFT RUNNING


Loop je al jaren rond met het idee om eens te gaan hardlopen? Of ben je al meerdere keren gestart om na een paar weken weer af te haken door gebrek aan motivatie? Dan ben je bij PFT Running aan het juiste adres om onder begeleiding en samen met anderen te gaan hardlopen!

Hardlopen is een ideale manier van bewegen om de conditie op peil te brengen, te houden en om te ontstressen. Je gezondheid en weerstand gaan - door minimaal 2x per week te hardlopen - aanzienlijk vooruit. Hardlopen kun je overal, onder iedere omstandigheid en je bent er weinig tijd mee kwijt in tegenstelling tot andere sporten. Maar beginnen met hardlopen is niet simpelweg schoenen aan en versnellen. Je hebt training nodig om te leren lopen, om sneller te lopen en om de kans op blessures te verkleinen. Wij helpen je daar graag bij!

Bij PFT Running bouwen wij langzaam je conditie op en wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan techniek, houding, warming-up en cooling-down. Wij doen er alles aan om het plezier van het hardlopen en het trainen te verhogen. Samen hardlopen is leuker en PFT Running helpt je graag een stap verder!

Waarom?

Bij PFT Running kun je voor de looptrainingen terecht op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Bijna iedereen die gaat hardlopen, ervaart een gevoel van verrukking, trots en een fantastisch gevoel van eigenwaarde. Men wordt er vrolijk en blij van en het zorgt direct voor een betere weerstand, een hogere vetverbranding en een fitter lijf.

De professionele hardlooptrainingen van PFT Running zorgen voor verbeterde looptechnieken en prestaties.

Bij PFT Running ervaart u dat u door de gevarieerde trainingen vooruitgang boekt en niet vervalt in uw eigen vertrouwde tempo. Uw conditie wordt stabieler en sneller opgebouwd doordat er op een afwisselende manier met verschil in tempo wordt getraind.

Samen trainen, samen uw doel bereiken

Het voordeel van trainen in groepsverband is dat u elkaar motiveert en uiteindelijk gemakkelijker uw doelen bereikt. U ervaart gezelligheid, saamhorigheid en erkenning. Met behulp van de enthousiaste begeleiding van PFT Running traint u samen maar toch op uw eigen niveau. Daarnaast biedt PTF Running u de mogelijkheid om u op een verantwoorde manier voor te bereiden op eventuele hardloopwedstrijden.

Online Personal Trainer
lees verder

Deze trainingen zijn gericht op persoonlijk haalbare resultaten...

Bootcamp
lees verder

Sporten in de buitenlucht. De work-out om in korte tijd fit te worden...

PFT Running
lees verder

Samen hardlopen is leuker en verbeterd uw conditie...

PFT Boksen
lees verder

Boxing is plezier, samenwerken, fun en uit je dak gaan!...

Online Personal Trainer
lees verder

De online Personal Fit Trainer is 24/7 bereikbaar...

Afvalchallenge Nieuw
lees verder

Nieuw bij PFT Persnal Fit Training de Afvalchallenge...

Copyright © Personal Fit Training - All rights reserved. | Powered by Xenodesign