OVER PFT


We weten allemaal wel dat sporten en bewegen energie geeft en vele (chronische) ziektes, kwalen en zelfs burn-outs voorkomt. Maar waarom geven zo veel mensen na een tijd dan al op ondanks deze belangrijke wetenschap? Hoe komt het dat we wel zo veel energie en geld steken in het sparen voor die mooie auto en dat fantastische paar schoenen? Waarom wordt energie en geld steken in gezondheid en welzijn altijd als "te veel" bestempeld?

Bijna iedereen heeft zich ooit ingeschreven bij een sportschool en gaat dan gemiddeld 1,3 keer per week sporten. En de statistieken laten zien dat bijna 90% geen vooruitgang boekt. Wij verklappen een geheim: bijna alle fitnesscentra zijn uitsluitend gericht op de ledenaantallen, verkoop, (uw) geld en abonnementen. Uw welzijn, gezondheid en progressie bevinden zich ergens onder aan de ladder. Het heeft geen prioriteit en al snel staat u er alleen voor. Sterker nog, door alleen al te bellen naar een sportschool wordt u opgeschrokt door de verkoopmachine. Een machine die wij niet hebben en niet willen hebben. Wij zijn er het plezier dat het ons brengt. Die gegevens proberen wij, door onze gevarieerde uitdagende lessen, op u over te brengen.

Iedereen die start met welke vorm van sport of bewegen dan ook heeft een doel. Op het moment dat mensen starten, staan zij nog volledig achter hun doel en zijn zij enthousiast. Na een tijdje neemt dit enthousiasme af en komen de excuses: "te duur, geen tijd, andere interesses, niet leuk meer enz.". In werkelijkheid ontbreekt het aan stimulans en succesgevoel.

Het team van Personal Fit Training is van mening dat sporten en bewegen ondersteund hoort te worden door drie belangrijke elementen:

  • Vakkennis.
  • Motivatie.
  • Funfactor

Uiteindelijk willen wij als mens maar één ding: ons goed voelen! Goed voelen ontstaat door het behalen van successen. En successen zijn veelal op eenvoudige manieren te behalen. Wij van PFT coachen u om u, met behulp van onze gediplomeerde instructeurs, uw doelen te laten behalen op een in uw levensstijl passende en haalbare wijze.

Dit maakt dat onze trainingen toegankelijk zijn voor IEDEREEN.

referenties bekijken
Online Personal Trainer
lees verder

Deze trainingen zijn gericht op persoonlijk haalbare resultaten...

Bootcamp
lees verder

Sporten in de buitenlucht. De work-out om in korte tijd fit te worden...

PFT Running
lees verder

Samen hardlopen is leuker en verbeterd uw conditie...

PFT Boksen
lees verder

Boxing is plezier, samenwerken, fun en uit je dak gaan!...

Online Personal Trainer
lees verder

De online Personal Fit Trainer is 24/7 bereikbaar...

Afvalchallenge Nieuw
lees verder

Nieuw bij PFT Persnal Fit Training de Afvalchallenge...

Copyright © Personal Fit Training - All rights reserved. | Powered by Xenodesign